Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sediul Comisiei Europene a fost evacuat parțial după ce s-a găsit un plic suspect cu o pulbere albă

Sediul Comisiei Europene a fost evacuat parțial după ce s-a găsit un plic suspect cu o pulbere albă

O operaţiune a serviciilor de urgenţă a fost declanșată astăzi, 30 septembrie, în sediul Comisiei Europene din Bruxelles după ce a fost găsit un plic suspect conţinând o pudră albă, scriu cei de la Digi24

Operaţiunea a avut loc la etajul unde se află şi biroul şefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, etaj care a fost evacuat, potrivit agențiilor de presă internaționale. Ursula von der Leyen şi ceilalţi membri ai staff-ului ei sunt bine. O persoană a intrat în contact cu scrisoarea, însă nu prezintă simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor din Bruxelles. Substanţa găsită în plic este acum analizată de unitatea belgiană de protecţie civilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus