Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Trafic monitorizat cu drona, la Cluj. 8 șoferi au rămas fără permis

Trafic monitorizat cu drona, la Cluj. 8 șoferi au rămas fără permis

Polițiștii clujeni derulează acțiuni în cascadă pe șosele pentru a a-i disciplina pe șoferi. La Cluj, Turda și Huedin au folosit drona din dotare, scrie cluj24.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj alături de cei ai Birourilor Rutiere Cluj-Napoca, Turda și ai Compartimentului Rutier Huedin au derulat, vineri, o acțiune punctuală pe DN1 E60, în sistem cascadă, în intervalele orare 10.00 – 13.00 și 15.00 – 18.00.

Scopul principal urmărit de polițiști a fost acela de a identifica conducătorii auto care încalcă prevederile legale referitoare la depășire sau la regimul de viteză.

Astfel că au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 8 fiind cazuri de depășire neregulamentară depistate cu drona.

Totodată, 34 de conducători auto au fost surprinși cu ajutorul aparatelor radar în timp ce rulau cu autoturismul cu viteze mai mari decât limita legală stabilită pe acel sector de drum, aceștia fiind sancționați contravențional, iar pentru unul dintre ei a fost dispusă ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere.

foto cluj24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus