Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Raluca Turcan, deputat PNL de Sibiu: “Săptămâna aceasta toți copiii vor avea banii pe card pentru rechizite și îmbrăcăminte!” 

Raluca Turcan, deputat PNL de Sibiu: “Săptămâna aceasta toți copiii vor avea banii pe card pentru rechizite și îmbrăcăminte!” 

În Sibiu există 9512 elevi vulnerabili: 4122 au primit suma de 500 de lei încă din 21 septembrie, iar restul vor avea banii săptămâna aceasta pe noile carduri emise. 

Suma de 500 de lei va putea fi folosită pentru a cumpăra rechizite școlare, cărți, haine și îmbrăcăminte. În total, anul acesta elevii din Sibiu vor primi peste 4,7 milioane de lei. Iar valoarea totală a proiectului din fonduri europene și guvernamentale este de peste 216,2 milioane lei. 

În încheiere, Raluca Turcan a adăugat: “Am încredere că fondurile europene pot fi folosite în beneficiul fiecărui copil din această țară.

Am sprijinit acest proiect pentru că îmi doresc ca fiecare copil să fie susținut să meargă la școală și să beneficieze de studii de calitate.”

Raluca Turcan 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus