Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O tânără de 19 ani din Ocna Sibiului, dată dispărută de tată după ce a plecat de acasă. Polițiștii sibieni o caută

O tânără de 19 ani din Ocna Sibiului, dată dispărută de tată după ce a plecat de acasă. Polițiștii sibieni o caută

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„În seara zilei de 06 octombrie a.c.,  polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 05 octombrie a.c., în jurul orei 07,00, fiica sa, PÎRVU ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Ocna Sibiului, fără a mai reveni acasă”, transmite IPJ Sibiu

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, lung, drept, constituție atletică. 

În momentul plecării, tânăra purta pantaloni lungi de culoare alb, geacă lungă de culoare bej, bluză de culoare bej, pantofi sport de culoare alb și avea asupra ei un ghiozdan mic de culoare bej.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus