Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Vizitatorii Muzeului Astra vor degusta vin și vor primi sfaturi pentru pregătirea conservelor de iarnă, în acest weekend

Vizitatorii Muzeului Astra vor degusta vin și vor primi sfaturi pentru pregătirea conservelor de iarnă, în acest weekend

Sibienii sunt invitați să participe, duminică, 9 octombrie, între orele 10-16, în Muzeul Astra, la Târgul de țară, la evenimentul „Vin” conservele de iarnă! Aici vor avea loc două târguri de produse: Târg de vinuri și Conserve pentru iarnă. 

La Conserve pentru iarnă, 25 producători tradiționali vor pune pe stadurile special amenajate: dulcețuri, siropuri, zacuscă, murături, fructe, legume. Astfel, vizitatorii muzeului vor putea interacționa cu producătorii locali, ba mai mult - vor putea primi îndrumări cum să-și pregătească acasă conservele pentru iarnă. 

La Târg de vinuri vor fi prezenți 5 producători de vinuri din Podișul Transilvaniei si Țara Vrancei, cu struguri albi, roșii, must, dar și cu sortimente ca rose, Riesling Italian, Rose de Apold, Sauvingnon Blanc, Pinot Gris. Toate acestea pot fi degustate de către vizitatorii Muzeului Astra. 

Evenimentele fac parte din programul Animă ASTRA!, proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Sursă foto: Muzeul Astra

târg muzeul astraporumb muzeul astravin muzeul astraporumb muzeul astrastruguri muzeul astrastruguri muzeul astraprune muzeul astramust muzeul astra

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus