Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Alin Lăzurca: „Cel mai bun rezultat al clubului”. Medalii de aur, argint și bronz pentru Puma Sibiu la Cupa Mondială

Alin Lăzurca: „Cel mai bun rezultat al clubului”. Medalii de aur, argint și bronz pentru Puma Sibiu la Cupa Mondială

Sportivii de la Puma Club Sibiu participă în aceste zile la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Koper, Slovenia, alături de alți 1.300 de sportivi din 52 de țări.

Până astăzi, 7 octombrie, sportivii sibieni se pot mândri cu două medalii de aur, trei de argint și patru de bronz. Alin Lăzurca, antrenorul Puma Club, a spus pentru Turnul Sfatului că rezultatele sunt cele mai bune pe care clubul le-a avut vreodată la o cupă mondială. 

Mario David, campion mondial la luptă, și Alin Lăzurca

„A fost o experiență foarte bună, cred că este cel mai bun rezultat al clubului la o cupă mondială. Am plecat cu 11 sportivi, un antrenor și un arbitru, vârstele lor sunt cuprinse între 14 și 20 de ani. Astăzi este ultima zi a competiției pentru noi. Mâine mai sunt probele pe echipe, dar noi nu am putut organiza echipe din cauza vârstelor. Le spun oamenilor să facă sport, orice fel de sport, dacă fac de la vârste fragede pot ajunge la performanțe remarcabile”, a spus Alin Lăzurca, antrenor la Puma Club, aflat în aceste momente în Slovenia.

Cei 11 sportivi care au mers în Slovenia sunt: Mario David, Alexandru Tomescu, Isaac Nuță David, Paul Hadăr, Ștefania Răchitan, Vlad Văcariu, Ștefania Văcariu, Oana Oltean, Gabriela Pungă și Radu Nicoară.

David Trînbițaș, campion mondial, Alin Lăzurca și Paul Hadar, vicecampion mondial

Ștefania Văcariu și Alin Lăzurca

Sursă foto: Alin Lăzurca/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 1 an

Felicitări ! Pasiune , muncă și seriozitate la acest club.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus