Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A murit actorul Doru Ana, la vârsta de 68 de ani

A murit actorul Doru Ana, la vârsta de 68 de ani

Actorul Doru Ana a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 68 de ani.

"Drum lin în lumină, Doru Ana (28 februarie 1954 - 11 octombrie 2022)", se arată pe pagina de Facebook a Casei de Producţie a TVR.

"Cât de trist! Ştiam cât de bolnav a fost! Şi totuşi fostul meu coleg de an, prin dispariţia lui tragică îmi lasă un gol greu de suportat in suflet! Sunt copleşit de emoţie! Dumnezeu să te ierte, Dorule, şi să te ocrotească de-a dreapta Sa, pentru că meriţi prin tot ce ai creat şi pentru modestia şi verticalitatea ta! Drum lin în Lumină!", a scris regizorul Lucian Sabados, într-un comentariu, potrivit Agerpres.

Şi actriţa Medeea Marinescu a scris că regretă plecarea profesorului şi actorului Doru Ana.

"Astăzi, unul din profesorii mei de la clasa de actorie a plecat într-o stea. Actorul Doru Ana. Dumnezeu să îl odihnească!", a scris Medeea Marinescu pe pagina sa de Facebook.

Doru Ana s-a născut pe data de 28 februarie 1954, în Bucureşti. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Capitală, promoţia 1980, la clasa profesoarei Olga Tudorache. 

foto Casa de Producție TVR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1214

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus