Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Cu 203 km/ora, pe Autostrada A1. Polițiștii au controlat aproape 100 de mașini și au dat 81 de amenzi, în 2 zile

Cu 203 km/ora, pe Autostrada A1. Polițiștii au controlat aproape 100 de mașini și au dat 81 de amenzi, în 2 zile

203 de km/oră este cea mai mare viteză înregistrată de polițiștii care au desfășurat o acțiuni de control pe Autostrada A1, în decursul a două zile, sâmbătă și duminică.

"În zilele de 15 și 16 octombrie a.c., între orele 11,00 – 15,00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au desfășurat acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1" se arată într-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului. 

Au fost controlate 96 de autovehicule, au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 17 permise de conducere.

Pe linia vitezei, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în cazul a 16 conducători auto fiind aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, precizează polițiștii.

Cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele radar a fost cea de 203 km/h. În 15 octombrie, la ora 12,33, un cetățean străin, în vârstă de 63 de ani, a fost depistat conducând un autoturism cu viteza menționată la km. 322 al autostrăzii A1, pe sensul Sibiu – Deva, în afara municipiului Sebeș, județul Alba. 

Cu viteza de 198 km/h a fost depistat în aceeași zonă, în 16 octombrie, la ora 14,09, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din județul Alba.

Pe lângă sancțiunile aplicate de către polițiști celor care au încălcat regimul legal de viteză, au mai fost aplicate 9 sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță și 2 sancțiuni pentru folosirea telefonului mobil, într-unul dintre cazuri fiind suspendat și dreptul de a conduce, și 7 sancțiuni pentru alte abateri.

Pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor continua acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

legea e prea indulgenta si politia e un fel de tusa care te mangaie pe crestet!!! sa le ia permisul pe 1 an si sa-i amendeze sa faca credit sa plateasca...se face o ordine de n-ai vazut!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus