Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

G4Media: momentul în care mașina din Pasajul Unirii din București a luat foc. Imagini pe de camerele de supraveghere

G4Media: momentul în care mașina din Pasajul Unirii din București a luat foc. Imagini pe de camerele de supraveghere

Primele imagini cu momentul în care o mașină a luat foc, marți, în Pasajul Unirii din Capitală, redate de pe camerele de supraveghere și obținute de G4Media.ro, arată cum un Mini Cooper se aprinde în mers în partea din față, iar familia se autoevacuează. 

Imagini cu puternic impact emoțional! 

Traficul rutier a fost blocat, marţi dimineaţă, în pasajul Unirii, după ce o maşină a luat foc.

Aproximativ 20 persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Au acţionat 8 autospeciale de stingere şi 5 de la SMURD. În autoturismul care a luat foc erau doi adulţi şi un copil. Maşina era la mijlocul pasajului şi a ars complet.

Din ultimele informaţii, în pasaj şi rampele de acces au fost aproximativ 100 de autoturisme, patru încă se mai află blocate şi pot fi ridicate de proprietari. 

foto print screen 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Daniel

Acum 1 an

Le inteleg pe femeile cu copil mic ca n-au folosit stingatorul, dar restul masinilor daca tot n-au stins incendiul cand inca se putea, de ce blocau tunelul?

Raspunde

Marius

Acum 1 an

Scoate cheia din contact !!! Daca interveneau 3-4 extintoare simultan incendiu era stins. Masinu nu explodeaza ca in filme.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus