Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Primăria Mediaș a găzduit pentru prima dată evenimentul „Ziua Armatei României în Școli”

Primăria Mediaș a găzduit pentru prima dată evenimentul „Ziua Armatei României în Școli”

Primăria Mediaș a găzduit în premieră pentru municipiul nostru, evenimentul „Ziua Armatei României în Școli“, manifestare aflată la cea de-a zecea ediție organizată la nivel național. Activitatea s-a desfășurat în Piața Corneliu Coposu, începând cu ora 12:00 și a avut loc în prezența primarului municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, a comandantului Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu - General de Brigadă Prof. Univ. Dr. Ing. Ghiță Bârsan, a comandantului Centrului Militar Zonal Sibiu - Colonel Dr. Mihai Adrian Zisu și a comandantului Unității Militare 01810 Mediaș - Căpitan Comandor Ing. Cristian Colocoșel.

La evenimentul animat de către Fanfara Militară Sibiu, au asistat peste 500 de elevi ai școlilor gimnaziale și ai liceelor medieșene. Pentru aceștia, multiple echipe formate din elevi, studenți, militari și istorici au  prezentat semnificația Zilei Armatei, misiunea instituției militare, tipuri de armament din dotarea armatei, dar și autospeciale utilizate de aceste instituții.

Evenimentul a fost organizat de către Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Centrul Militar Zonal Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“, Școala de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, precum și unități militare din garnizoanele Sibiu și Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus