Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Preşedintele Parlamentului European după vizita ministrului Ciucă: „Locul României este în Schengen”

Preşedintele Parlamentului European după vizita ministrului Ciucă: „Locul României este în Schengen”

Locul României este în Schengen, a scris miercuri, pe Twitter, preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, după întrevederea avută la Bruxelles cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, scrie Agerpres

"Nu mai trebuie pierdut timp. Locul României este în Schengen", a transmis Metsola pe pagina de socializare, unde a postat mai multe fotografii de la întâlnirea cu şeful Executivului de la Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, prim-ministrul Nicolae Ciucă a discutat cu preşedintele Parlamentului European despre aderarea României la Spaţiul Schengen, răspunsul Uniunii Europene la agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei, consolidarea acţiunii UE în vecinătatea sa şi securitatea energetică.

Sursa foto: Twitter Roberta Metsola

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Pe asta o doare undeva de atrocitatile crimei organizate institutionale romanesti comise asupra populatiei...

Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Uitați-vă cum stă bățul de floarea soarelui în poză!...
Raspunde

Zacuscă

Acum 1 an

Romania si Bulgaria nu vor intra in marele club de saraci deveniti bogati prin spagi, numit Schengen, pana nu isi vor vinde toate porturile, catre olandezi sau nemti. Simplu..... Olanda e o tara saraca, traieste de pe portul Rotterdam si vand niste flori si ceva vite, plus iarba. Tara irelevanta..... acum incearca sa acapareze chestii prin Romania, la fel cum au pus mana pe santierele navale. Suntem ultimii fraieri care mai pun botul la mantogariile globaliste si vrem sa mai intram in cluburile lor de rahat..... Va mai amintiti de autostrada Bechtel ?... sau de Citi asigurari ? ... marii afaceristi americani care au fugit cu banii si carora statul romanesc nu le cere nimic ?! ....suntem sclavii vesticilor, cum eram inainte de 1877, ai turcilor. Bravo, Bucuresti....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus