Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Trafic blocat total la Slimnic în urma unui accident rutier. Un căruțaș a ajuns la spital

Trafic blocat total la Slimnic în urma unui accident rutier. Un căruțaș a ajuns la spital

Actualizare: Traficul a fost reluat transmit polițiștii. 

Știre inițială: Polițiștii anunță trafic blocat total pe DN 14, la kilometrul 15+900, în dreptul localității Slimnic din cauza unui accident rutier în care sunt implicate o căruță și un autoturism. 

Din primele cercetări efectuate rezultă că, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DN 14 spre Mediaș, la intersecția cu DJ 107B, un localnic în vârstă de 57 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din jud. Mureș.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD cu medic pentru a acorda îngrijiri căruțașului, un bărbat în vârstă de 57 de ani care a suferit multiple contuzii, astfel acesta a fost transportat conștient la UPU Sibiu. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Trafic blocat total în acest moment.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus