Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
33°C

Probleme cu apa în mai multe cartiere din Sibiu și Șelimbăr, marți. Apă Canal repară o conductă de apă potabilă

Probleme cu apa în mai multe cartiere din Sibiu și Șelimbăr, marți. Apă Canal repară o conductă de apă potabilă

Apă Canal Sibiu SA anunță că în data de marți, 8.noiembrie, între orele 09.00 – 16.00, va fi executată o lucrare de reparație a unei conducte de  apă potabilă pe DN 600 pe Calea Cisnădiei, lângă Valea Săpunului și zona de acces spre Penny Market.

Aceasta va fi realizată de firma TERRA BUILDING, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA.

Pe durata lucrărilor, în funcție de consumul din rețea, pot apărea fluctuații ale presiunii și modificări ale turbidității apei furnizate, pentru abonații din zona Bulevardului Mihai Viteazul, a străzilor Oștirii, Nicolae Iorga, Rahovei, în cartierul Vasile Aaron, precum și în localitatea Șelimbăr, zona Doamna Stanca și cartierul Tineretului.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziție apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va putea fi solicitată prin Dispeceratul Apa Canal  - tel. 0269/222.777.

Și la Cristian. Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă

Tot marți, apa potabilă va fi sistată furnizarea apei în localitatea Cristian.

Între orele 8,00 – 20,00, vor fi executate lucrări de dezinfecție și igienizare a rezervorului de apă potabilă care asigură alimentarea localității Cristian, anunță reprezentanții Apă Canal. Ca urmare a acestor lucrări, în intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei în localitatea Cristian.

Apa Canal Sibiu S.A. asigură o cisternă cu apă de uz menajer care va fi amplasată în zona Pieței comunei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, și asigurăm abonații că aceste măsuri sunt realizate pentru asigurarea unei calități superioare a apei furnizate. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777”, transmite sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus