Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Șelimbăr câștigă ”Cupa Satelor” la fotbal, faza pe județ, la copii sub 13 ani. Va reprezenta Sibiul în turneul regional

Șelimbăr câștigă ”Cupa Satelor” la fotbal, faza pe județ, la copii sub 13 ani. Va reprezenta Sibiul în turneul regional
 
Selecționata U-13 a comunei Șelimbăr a participat în această lună la ”Cupa Satelor”, competiție care s-a încheiat astăzi și care se află la a doua ediție, anunță Primăria Șelimbăt.
Competiția e organizată de Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociația Județeandă de Fotbal Sibiu.
După o victorie cu 8-0 contra echipei din Micăsasa și un 0-0 în meciul decisiv cu Șura Mare, selecționata din Șelimbăr a câștigat turneul și va reprezenta județul nostru la turneul regional.
”Nu e un secret că fotbalul a început să se dezvolte la Șelimbăr, iar de prezența CSC 1599 Șelimbăr, beneficiază copiii din comunitate, iar progresul este, în mod categoric, vizibil. Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care au luat parte la această performanță, dar felicitările nu sunt doar pentru ei, ci pentru toți copiii care fac sport în comuna noastră”, a declarat Primarul Comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus