Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident cu 13 autovehicule pe A3, în zona Turda. Vizibilitate redusă din cauza ceții

Accident cu 13 autovehicule pe A3, în zona Turda. Vizibilitate redusă din cauza ceții

Un accident rutier în care au fost implicate 13 autovehicule - opt autoturisme, două autotrenuri şi o autocamionetă - a avut loc marţi dimineaţă pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în zona localităţii Turda din judeţul Cluj, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele informaţii au rezultat 6 victime, rănite uşor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Turda - Borş, valorile de trafic fiind ridicate. În zonă se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa foto: ISU Cluj

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cristi

Acum 1 an

Un detaliu important care ar trebui mentionat de catre autoritati e daca pasagerii au purtat centurile de siguranta si care (cei din fata si/sau cei din spate).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus