Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Euromobila acum și la Sibiu! Mobilă 100% românească, pentru când ți-e dor de acasă!

Euromobila acum și la Sibiu! Mobilă 100% românească, pentru când ți-e dor de acasă!

Fabrica românească de mobilă tapițată Euromobila, care în 21 de ani de existență a demonstrat că în țara noastră se pot concepe și promova piese de mobilier de înaltă calitate și cu un design demn de secolul 21, are de curând magazin-partener pe strada Doamna Stanca, la numărul 3. Confortabile, rezistente și plăcute din orice unghi le-ai privi, produsele Euromobila te fac să simți că ți-e dor de casa ta!

Euromobila a luat naștere în 2001 și încă din primele clipe accentul s-a pus pe forța de muncă bine pregătită, unii dintre cei mai buni tâmplari și croitori din România primind încredere și libertate de expresie.

canapea euromobila

Euromobila este un exemplu că noi, ca români, putem aduce plus valoare realizând un produs sută la sută local, de înaltă ținută și cu un grad ridicat de atractivitate. Vă puteți convinge singuri vizitând show-room-ul de pe strada Doamna Stanca, nr. 3.

euromobila canapea rosie

De la prima privire produsele Euromobila - fie că vorbim despre canapele, paturi ori fotolii tapițate – se impun prin calitatea superioară, atenția deosebită asupra detaliilor și robustețe. Designul modern transformă unele obiecte de mobilier în adevărate opere de artă. Clienții pot opta atât pentru linii clasice, care și-au demonstrat eleganța în timp, cât și pentru idei inovative, adaptate vremurilor în continuăm mișcare în care ne aflăm.

Calitatea principală a Euromobila este inovația, compania transformându-se constant și impunându-se pe piață în primul rând prin calitatea superioară reliefată prin produse noi, unice.

euromobila magazin sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus