Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

5.500 de steaguri, pentru Ziua Națională. Primăria Sibiu a început montarea acestora pe stâlpi

5.500 de steaguri, pentru Ziua Națională. Primăria Sibiu a început montarea acestora pe stâlpi

De joi, 17 noiembrie a început montarea steagurilor tricolore pe stâlpii de pe aliniamentele stradale, anunță Primăria Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Anul acesta vor fi montate 5.500 de steaguri, din care 1.500 de steaguri sunt noi, înlocuindu-le pe cele uzate. Acestea vor fi amplasate pe 88 de străzi din Sibiu, situate atât din zona centrală, cât și în cartiere. 

Citește și 5.500 de steaguri tricolore, de 1 Decembrie, la Sibiu. O dată la 2 zile, trebuie desfășurate steagurile rulate de vânt

Serviciile de montare și demontare a steagurilor sunt realizate de o firmă contractată de Primăria Sibiu, valoarea contractului fiind de 79.000 lei, transmite sursa citată.

Potrivit caietului de sarcini, cele 5.500 de steaguri vor fi montate în termen de 15 zile, iar pentru demontare, firma sibiană  FORUS B.V. S.R.L.  are termen 10 zile. 

"La momentul arborării, prestatorul trebuie să procedeze la desfășurarea steagului, astfel încât cele trei culori să fie vizibile în întregine", se arată ăn caietul de sarcini.

Prestatorul mai are obligația de a efectua câte o trecere, la fiecare 2 zile, pe străzile principale, pentru a desfășura acele steaguri care au fost rulate de vânt".

foto Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Alex

Acum 1 an

Hehe, a sosit perioada cea mai frumoasa a patriotarzilor !
Raspunde

@@@

Acum 1 an

Sa vina Pristanda sa le numere! E ca in Caragiale!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus