Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Pont pentru cine merge la Jumbo: 200 de locuri de parcare la Târgul Obor

Pont pentru cine merge la Jumbo: 200 de locuri de parcare la Târgul Obor

Pentru a preveni apariția ambuteiajelor la ieșirea din Sibiu spre Mediaș, mai ales după deschiderea magazinului Jumbo, Piețe Sibiu anunță deschiderea parcării de la Târgul Obor pentru cei interesați.

Intenția este ca sibienii și vizitatorii să poată lăsa mașina în parcarea de la Obor și să meargă pe jos câteva minute până în zona comercială.

”Având în vedere traficul intens în zilele de weekend și crearea ambuteiajelor înspre zona comercială de la ieșirea spre Mediaș, venim în sprijinul sibienilor, și nu numai, și le oferim posibilitatea de a-și parca autovehiculele și în parcarea, cu o capacitate de peste 200 de locuri, de la Târgul Obor”, au anunțat reprezentanții Piețe Sibiu.

Prețul parcării este de 2 lei.

”Nu facem acest gest pentru încasări, ci pentru a fluidiza traficul în zonă și pentru a-i ajuta pe cei care vin în zona comercială din vecinătate, mai ales că sunt foarte mulți din alte județe, după cum am observat”, a declarat Teodor Birț, directorul Piețe Sibiu.

Sute de sibieni la deschiderea Jumbo Sibiu. Top cinci produse ieftine și utile descoperite

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Zzz

Acum 1 an

au vazut hotii de la piete sibiu ca e rost de facut bani, hop deschid si ei parcarea cu 2 lei pe ora. nu le mai ajunge taxa nesimtita din zilele cand e targ. platesti o gramada de bani ca sa ai voie sa vinzi in noroi si in ploaie. banditi ordinari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus