Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Tineretul Social Democrat din Sibiu continuă campania împotriva violenței și a consumului de droguri

Tineretul Social Democrat din Sibiu continuă campania împotriva violenței și a consumului de droguri

Invitații tinerilor social-democrați sibieni sunt părintele Constantin Necula, directorul Crucii Roșii Sibiu, Raluca Morar, profesorii universitari Adrian Pascu și Romulus Iagăru și mai mulți reprezentanți ai instituțiilor care au rol în combaterea violenței, a consumului de droguri și a fenomenului de bullying. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia, luni, 21 noiembrie, începând cu ora 18:00 și va fi moderat de inspectorul școlar general Marius Novac. La dezbatere sunt așteptați tineri și părinți care sunt interesați de acest fenomen nociv care a luat amploare.

Tineretul Social Democrat (TSD) din Sibiu continuă campania demarată cu patru luni în urmă, împotriva violenței și a consumului de droguri. După campaniile de informare în oraș, în care au împărțit pliante sibienilor, acum au realizat, singuri, un clip care spune STOP violenței și consumului de droguri, protagoniștii filmului fiind membri ai TSD Sibiu.

Organizația Județeană PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1110

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Ciumele astea invata de mici sa fure si talhareasca populatia.
Raspunde

Rob

Acum 1 an

Ironic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus