Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

5 morţi şi 18 răniţi într-un atac armat într-un club al comunităţii LGBTQ în Colorado Springs

5 morţi şi 18 răniţi într-un atac armat într-un club al comunităţii LGBTQ în Colorado Springs

Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi 18 rănite sâmbătă seara într-un atac armat într-un club de noapte frecventat de comunitatea LGBTQ în Colorado Springs, statul american Colorado, a anunţat duminică poliţia locală, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

'A fost un atac armat într-un club local în această seară. Avem 18 persoane rănite şi cinci ucise', a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, Pamela Castro.

Un suspect se află în custodia poliţei şi îi sunt tratate rănile după atacul de la Club Q, a precizat ea într-o conferinţă de presă.

Poliţia a primit primul telefon de alertă cu puţin înainte de miezul nopţii, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Pe pagina de Facebook, Club Q se declară 'devastat de atacul absurd împotriva comunităţii noastre'. 'Mulţumim pentru reacţia rapidă a clienţilor eroici care l-au imobilizat pe agresor şi au pus capăt acestui atac de ură', adaugă Club Q.

foto printscreen ABC News

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Truck Torist

Acum 1 an

Cel mai mare club LGBTQ se afla la Bruxelles !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus