Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Câștigă o lună de expunere gratuită la Shopping City Sibiu, în decembrie

Câștigă o lună de expunere gratuită la Shopping City Sibiu, în decembrie

Shopping City Sibiu dă astăzi, 22 noiembrie, startul unei campanii de susținere a micilor artizani sibieni și a afacerilor locale creative. Sibienii sunt invitați să nominalizeze până duminică, 27 noiembrie, artiști, meșteșugari, creatori sau mici producători sibieni care au nevoie de susținere, iar unul dintre aceștia va primi gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare, în incinta centrului comercial, un stand dedicat, precum și consultanță pentru o campanie completă de promovare și strategie de branding.

Din dorința de a menține vii cultura, tradiția și creativitatea sibiană, Shopping City Sibiu face apel la comunitatea locală pentru a-i identifica pe cei mai talentați artizani, producători sau creatori de idei, care au nevoie de sprijin - de la pictori, sculptori în lemn, marochinărie, ceramică, designeri, producători locali la început de drum, care au un business și caută un spațiu de expunere.

Între 22 și 27 noiembrie, sibienii sunt invitați să își arate sprijinul față de micii antreprenori locali pe care îi apreciază, iar Shopping City Sibiu va oferi șansa unuia dintre ei de a-și expune produsele în incinta centrului comercial în perioada 05 decembrie 2022 – 05 ianuarie 2023. Astfel, tot ce trebuie să facă este să trimită un e-mail cu recomandarea pe adresa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus