Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

1000 de premii garantate la Shopping City Sibiu: sisteme audio performante, căști wireles și boxe portabile

1000 de premii garantate la Shopping City Sibiu: sisteme audio performante, căști wireles și boxe portabile

Campania „Black Friday de senzații” continuă la Shopping City Sibiu până duminică, 27 noiembrie, cu premii garantate în aplicația SPOT pentru toți cei care iubesc muzica și sunetul de calitate: căști wireless, boxe portabile și sisteme audio performante.

Anul acesta ne-am dorit să atragem clienții într-o încântătoare lume a simțurilor și să-i răsfățăm cu premii de senzație de fiecare dată când vin la shopping. Punem accentul pe încântarea simțului auditiv și oferim 1000 de premii din acest univers senzorial”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Premii garantate la cumpărături

Pentru a câștiga unul dintre cele 1000 de premii puse la bătaie de Shopping City Sibiu, tot ce trebuie să faceți este să scanați bonul fiscal în secțiunea „Răzuiește și câștigă” din aplicația SPOT.

Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei în magazine, pe un singur bon fiscal, scanat în aplicația SPOT, veți primi garantat unul dintre cele 1000 de premii din campanie:

Ați făcut cumpărături de minimum 300 de lei pe un bon fiscal? Scanați bonul în aplicația SPOT și mergeți la Info Point pentru a intra în posesia premiului garantat!

Campania «Black Friday de senzații» continuă până duminică, 27 noiembrie, timp în care vizitatorii sunt așteptați cu o sală de proiecții multisenzoriale în zona magazinelor Reserved – Salamander și cu decoruri muzicale interactive în zona Info Point.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus