Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

A fost prelungit mandatul conducerii Romgaz. Răzvan Popescu rămâne director până în 18 aprilie

A fost prelungit mandatul conducerii Romgaz. Răzvan Popescu rămâne director până în 18 aprilie

Mandatul conducerii Romgaz a fost prelungit, potrivit unei informări anunță Nova TV, care citează Bursa de la Bucureşti.

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis, miercuri, să prelungească cu patru luni mandatul de director general al Romgaz pentru Răzvan Popescu. Mandatul se va întinde până pe 18 aprilie anul viitor.

Consiliul de Administrație al Romgaz l-a numit pe Răzvan Popescu în funcția de Director General al Romgaz, pe o perioadă de 4 luni, din 17 august 2022 până în data de 17 decembrie 2022. Anterior, Popescu a fost Director Economic al Romgaz, începând cu 14 decembrie 2020.

De asemenea, a fost prelungit cu patru luni și mandatul lui Aristotel Marius Jude în funcţia de director general adjunct al Romgaz, începând cu 18 decembrie 2022 până în data de 18 aprilie 2023.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Rob

Acum 1 săptămână

Cred și eu. Au înregistrat profituri record. Pe cârca noastră.
Raspunde

L

Acum 1 săptămână

Mandate de politruci sau habarnisti, remunerati cu bonusuri uriase. Singurii Generali cu adevarat capabili profesional, au fost cei din perioada austro-ungara si interbelica...urmatorii doar niste lichele comuniste sau resturi psd-isto-pdl-iste. Noroc ca este un sector strategic si inca pe profit...altfel BURSA scria pe frontispiciu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus