Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Continental anunță extinderea grădiniței pentru copiii angajaților. Investiția totală ajunge la 1,2 milioane de euro

Continental anunță extinderea grădiniței pentru copiii angajaților. Investiția totală ajunge la 1,2 milioane de euro

Compania Continental Sibiu anunță finalizarea extinderii grădiniței, care funcționează și în regim de creșă, exclusiv pentru copiii angajaților.

De la inaugurarea din anul 2015 și până în prezent, peste 1,2 milioane de euro au fost investiți în construcția grădiniței, achiziția de echipamente specifice, extinderea și îmbunătățirea continuă a acesteia.

Odată cu extinderea, grădinița are acum o suprafață totală de aproape 2000 m² - care include un loc de joacă exterior de 850 m², 8 săli de clasă, sală de sport, bucătărie, cabinet medical și alte facilități, toate dotate cu mobilier modern și adaptate corespunzător nevoilor copiilor.

“Pentru noi, grădinița companiei face parte din povestea noastră de succes de aici, din Sibiu, și suntem bucuroși să oferim acest beneficiu angajaților noștri, acum cu o capacitate crescută de până la 160 de locuri. Fiind cel mai mare și mai dorit angajator din regiune (potrivit topului Catalyst), este o prioritate pentru noi să asigurăm pentru #PeopleOfContinentalSibiu un echilibru între viața profesională și cea personală și să îi sprijinim în a-și gestiona cea mai valoroasă resursă: timpul. În plus, recrutăm și specialiști din afara orașului și vrem să le oferim acestora și familiilor lor o integrare cât mai placută în Sibiu", declară Dărăban Lăcrămioara, Head of Human Relations în cadrul companiei Continental din Sibiu.

Încă de la deschidere, din 2015, o parte dintre costurile generate de serviciile acesteia sunt acoperite de companie.

gradinita continental sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sparrow

Acum 1 săptămână

Vā mutā incet -incet cu tot cu familii la locul de muncā! Ce atâta trambalealā, acasā -servici ? Doar MUNCĀ!!!!!!!! MUNCĀ!!!!!!!!! MUNCĀĀĀĀĀĀĀ ! Vā spalā creierasele, vā indoctrineazā si VĀ ANULEAZĀ LIBERTATEA!!!!!!!! dar, nu tot prostu' poate lucra " la Conti" , numai alesii!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus