Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
1°C

Incendiu la Bogatu Român din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător

Incendiu la Bogatu Român din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător

ISU Sibiu a intervenit în localitatea Bogatu Român cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, ca urmare a izbucnirii unui incendiu la o locuință. La fața locului a fost mobilizat în sprijin și SVSU Păuca.

Incendiul s-a manifestat la o parte din acoperișul clădirii și în trei dintre încăperile acesteia, având destinația bucătărie, hol și camera centralei termice. Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului și au limitat efectele produse de acesta, salvând mai mult de jumătate din locuință. 

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum neizolat corespunzător față de elementele de construcție din lemn aflate în apropiere.

foto ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Preventia ISU are expertiza dovedita la nivel national in provocarea de incendii, avize de securitate la foc ilegale si propaganda media mincinoasa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus