Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Peste 440 de kilograme de fructe și legume au fost donate de micuții de la Grădinița 22 din Sibiu

Peste 440 de kilograme de fructe și legume au fost donate de micuții de la Grădinița 22 din Sibiu
Peste 250 de kg de fructe și peste 180 de kg de legume au fost donate de micuții Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 22 din Sibiu familiilor defavorizate din satul Nou. Fructele și legumele au fost strânse în cadrul unei activități dedicate „Săptămânii legumelor și fructelor donate”.
 
În perioada 21-25 noiembrie, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 22 din Sibiu au participat la o activitate de strângere și colectare a fructelor și legumelor cu ocazia campaniei naționale „Săptămâna fructelor și legumelor donate”. 
În ultima zi a activității 15 preșcolari și părinți din grădiniță, alături de cadrele didactice, prof. Lăcrămioara Angela Teodorescu (coordonator SNAC), prof. Mădălina Bianca Baciu (director) și prof.Florina Georgieta Dobra (membru voluntar) au vizitat familiile defavorizate cu copii și bătrâni din satul Nou și au împărțit fructe și legume, dar și zâmbete și voie bună.
Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Biomin Actiune Sociala, reprezentată prin Simona Marți.
„Mulțumim tuturor cadrelor didactice, părinților și copiilor cu ajutorul cărora am reușit să donăm 256 kg de fructe și 185 kg legume.
Din partea noastră apreciere, considerație și aleasă prețuire pentru implicare, deschidere, atitudine responsabilă în problematica complexă a acțiunilor comunitare”, transmit reprezentanții grădinței. 
Activitatea face parte din proiectul SNAC – Strategia Națională de Acțiune Comunitară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus