Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibienii sunt invitați să vadă noul Stadion al Sibiului. Ziua Porților Deschise, miercuri

Sibienii sunt invitați să vadă noul Stadion al Sibiului. Ziua Porților Deschise, miercuri

Sibienii sunt invitați miercuri, 7 decembrie,  între orele 10 - 20, să viziteze Stadionul Municipal, în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise. Doritorii vor fi invitați într-un tur ghidat de echipe de voluntari, cu plecare din 15 minute în 15 minute, de la intrarea în Stadion dinspre str. O. Goga, transmit reprezentanții Primăriei SIbiu printr-un comunicat de presă.

„Miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 – 20.00, sibienii sunt invitați să cunoască noua arenă, în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise. Stadionul Municipal va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să vadă cum s-a transformat acest obiectiv important al orașului. Vizitatorii vor putea vedea toate facilitățile pe care le oferă noul Stadion, de la tribuna oficială și sălile VIP la noua pistă de atletism sau sălile de forță și de recuperare,” arată sursa amintită.

Primul meci pe Stadion se va desfășura în data de 10 decembrie, între FC Hermannstadt și FC Farul Constanța.

Primarul Astrid Fodor va redeschide Stadionul Municipal Sibiu marți, 6 decembrie, în prezența mass media, un eveniment la care va participa și reprezentantul constructorului – firma CONA, reprezentată prin președintele grupului, domnul Mircea Bulboacă și președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Adrian

Acum 1 an

Si noi o invitam pe Doamna Primar sa vada cu arata Sibiu unde 70-80 % dintre strazi si trotuare sunt carpite si petecite, infrastructura rutiera in Sibiu este un dezastru,bine ca avem pista de malul Cibinului , nimeni nu ii verifica pe astia care se ocupa de intretinerea drumurilor gen Terra si Comtram si Apa Canal cu interventile si cand se astfalteaza ceva se face totul de mantuiala (exemplu strada Ilarie Chendi care a fost reastfaltata din vigilenta celor care locuiesc in zona care au facut sesizare cum ca lucrarea este de proasta calitate pentru ca altfel asa ar fi ramas strada), suntem bataia de joc a primariei totul este o mizerie totul este ciobit cum ar fii bordurile, in unele locuri nici nu mai sunt borduri, doamna Fodor este paralela cu problemele reale ale orasului, se pot atrage fonduri europene pentru reabilitarea blocurilor comuniste care in 2023 (pot spune pentru ca intr-o luna siguri nu o sa schimbe nimic) sunt tot comuniste cablurile sunt tot spanzurate pe stalpi, din pacate primaria ne condamna la a avea in continuare cabluri pe stalpi care au un aspect de lumea a treia si de oras neingrijit, dupa atatia ani de mandat Sibiul trebuia sa arate ireprosabil si totul sa fie bine pus la punct ....
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

Lasă bă, că peste 60 de ani vine tov trifu cu firmele lui, pân-atunci mergem tot cu ăștia
Raspunde

RaN

Acum 1 an

Am si eu o intrebare ptr doamna primar, oare care a fost motivul pentru care scrie mare atat pe exterior, cat si pe interior, cu niste litere imense Primaria Municipiului Sibiu? Nu ajungea Stadionul Municipal Sibiu? Mai aveau sa scrie in coada “ by Astrid Fodor” …. E jenant…
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

Ca să-ntrebe vîlîii
Raspunde

Marcu

Acum 1 an

O invitam si in Cartierul Strand, mai sunt cativa copaci de taiat, e prea multa zona verde.

Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

V-au defrișat bălăriile pline de gândaci și șobolani, nu mai au treabă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus