Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Ultimele pregătiri înainte de inaugurarea stadionului

Ultimele pregătiri înainte de inaugurarea stadionului

Se fac ultimele pregătiri în zona Stadionului Municipal Sibiu înaintea inaugurarii acestuia. Potrivit Primăriei Sibiu, miercuri seară se finalizează asfaltarea de pe Aleea Eminescu. Alee care se va deveni pietonală prin montarea de piloni la intrarea dinspre Hotel Parc și strada Titu Maiorescu.

Citește și Zona dinspre parc a Stadionului devine pietonală. Piloni la intrarea de pe Titu Maiorescu și Hotel Parc

„Pregătim și zona adiacentă Stadionului Municipal Sibiu pentru deschiderea acestui obiectiv. Constructorul care se ocupă de întreținerea și reparațiile străzilor din Sibiu, SC Terra Building, va finaliza în această seară turnarea unui nou strat asfaltic pe domeniul public din zona Hotelului Parc - Aleea Mihai Eminescu,” postează reprezentanții Primăriei Sibiu pe pagina de facebook.

Citește și Stadionul, mai scump cu peste 4 milioane de euro. Primăria Sibiu: Estimăm că lucrările vor fi gata la sfârșitul lunii octombrie

Primăria Sibiu a anunțat în urmă cu câteva zile că pregătește un program mai amplu pentru a marca inaugurarea Stadionului Municipal Stadion, care va culmina cu primul meci jucat de FC Hermannstadt pe data de 10 decembrie.

foto Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

R.

Acum 1 lună

Sper sa nu mai traseze prostia aia de pista pe partea cu terenul sintetic ci sa faca latura cu stadionul deoarece pe acolo nu o trecut urma de pieton de cand ma plimb prin parc in schimb dincolo se imbranceau pietoni si bicilisti care mai de care sa stea pe bucata rosie
Raspunde

Dragos

Acum 1 lună

Ho(s)telul Sport, cel de la intrarea dinspre str. Scoala de Înot, distruge dpdv vizual toată zona. Chiar nu putea fi demolat?!? Sau poate este obiectiv de interes national…?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus