Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Sărbătorile vin la Shopping City Sibiu cu premii garantate în SPOT și evenimente pentru copii

Sărbătorile vin la Shopping City Sibiu cu premii garantate în SPOT și evenimente pentru copii

La Shopping City Sibiu, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la târguri de Moș Nicolae și Moș Crăciun, la premii garantate pentru utilizatorii SPOT și evenimente tematice dedicate celor mici.

Moș Nicolae și Moș Crăciun ajung la Shopping City Sibiu

În această perioadă festivă, copiii se pot bucura de evenimente tematice creative care vor fi organizate în zilele de sâmbătă, 10 și 17 decembrie, de la 11.00 la 14.00.

În perioada 21-24 decembrie, la Shopping City Sibiu va fi organizat un târg de Crăciun cu multe idei de cadouri pentru cei mici și cei mari. Moș Crăciun va fi și el prezent pentru poze în centrul comercial, zilnic între 19 și 23 decembrie, de la 17.00 la 20.00.

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 6-23 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe un singur bon din magazinele centrului comercial, scanat în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat un premiu constând în pachete de bunătăți pentru masa de Crăciun.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun

În perioada 12-23 decembrie, Shopping City Sibiu vine în ajutorul clienților punând la dispoziție un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor cu etichete personalizate cu Patrocle, mascota centrului comercial. Serviciul este disponibil pentru cei care fac cumpărături din magazinele centrului comercial, în ziua în care doresc să beneficieze de acest serviciu.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus