Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Sibiul va avea un nou prim-procuror de la 1 ianuarie 2023: Bogdan Nicolae Dancu

Sibiul va avea un nou prim-procuror de la 1 ianuarie 2023: Bogdan Nicolae Dancu

Singurul candidat pentru funcția de șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost declarat câștigător al concursului.

Bogdan Nicolae Dancu a primit nota 8,10 pentru proiectul de management cu care a participat la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și, respectiv, nota 7,60 la testarea scrisă.

Conform tabelului de numire dat publicității de CSM, el va deveni prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, începând cu ziua de 1 ianuarie 2023.

Dancu îi urmează în funcție lui Ion Veștemean, care va deveni pensionar din prima zi a anului 2023.

Fiu al primarului cu cel mai mare număr de mandate în județul Sibiu (Niculae Dancu, primarul comunei Păuca), Bogdan Dancu este procuror în cadrul parchetului pe care îl va conduce.

Conform celei mai recente declarații de avere depusă, Bogdan Dancu deține cote-părți din două terenuri aflate în Șelimbăr, nu are locuință pe numele său, conduce un Audi A6 din 2018. În ianuarie 2020 a vândut un teren cu construcție pentru suma de 125.000 de euro și are aproximativ 160.000 de lei distribuiți într-un cont curent și un fond privat de pensii.

Venitul anual din declarația de avere este de 182.000 de lei (aproximativ 15.000 de lei, lunar). Soția viitorului prim-procuror al Sibiului este judecător în cadrul Tribunalului Sibiu.

Citește și Prim-procurorul Ion Veștemean se pensionează: ”Mă întorc la avocatură”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Alina

Acum 1 an

Condoleante!
Raspunde

Mafia

Acum 1 an

Mafia construcțiilor, mafia imobiliarelor! Extraordinara alegere. Trăiască PD-L Trăiască partidul hoților!
Raspunde

Emil

Acum 1 an

+mafia ISU + mafia ISC + mafia dezvoltatorilor imobiliari care alimenteaza cu bani politicienii corupti, politistii corupti, magistratii corupti, etc, si sunt puternic inlantuiti.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Toti se dau la o parte daca recomandarea vine de la capo di tutti capi. Altfel au probleme cu ,,glanda'' ori sunt avertizati ca vor suferii copiii daca nu dispar.
Raspunde

Nonick

Acum 1 an

"Conform celei mai recente declarații de avere depusă" DEPUSE!!! De fiecare dată când faci dezacorduri din astea moare un pui de delfin!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

Putlerii sunt ofuscați că vine tot unul care nu-i lasă să miște
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Numai laude si cuvinte alese la adresa conducātorilor de institutii publice. Bāi, ce-ar fi dacā, asa cum importām zugravi si faianteri din Pakistan sā aducem si procurori, doctori, profesori din Trinidad and Tobago, Madagascar.....hm, nu-i rea ideea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus