Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Vineri se deschide partea din amonte a podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia

Vineri se deschide partea din amonte a podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia

Primăria Municipiului Sibiu anunță printr-un comunicat de presă că de vineri, 9 decembrie, ora 14.00 se deschide partea din amonte a podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia.

”Lucrările de construcție a noului pod au avansat astfel că este posibilă deschiderea circulației și pe această parte a podului, nou construită. Până în primăvara anului viitor, când se vor relua lucrările, șoferii vor avea la dispoziție 4 benzi pentru a traversa Cibinul pe șoseaua Alba Iulia”, informează Primăria Sibiu.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Carcotel

Acum 1 lună

Banda dedicata virajului la dreapta spre Strand nu este deschisa. De ce? Este sau nu este gata lucrarea la "podul din amonte" ?
Raspunde

Ghgffj

Acum 1 lună

Partea din amonte a Podului.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 lună

Ambele variante sunt corecte sa spunem, tehnic sunt doua poduri alipite acolo (din cate stiu), nu este un singur corp. Depinde cum il vezi, ca si un singur pod facut din doua "corpuri" sau doua poduri separate si alipite. In fine, intrebarea ramane valabila.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus