Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cum ajungi la Stadion, la meciul inaugural. Primăria recomandă mersul pe jos sau cu autobuzul

Cum ajungi la Stadion, la meciul inaugural. Primăria recomandă mersul pe jos sau cu autobuzul

Sibienii sunt rugați să ajungă din timp la Stadionul Municipal, la meciul de inaugurare dintre FC Hermannstadt și FC Farul Constanța, reprezentanții Primăriei recomandând două opțiuni de deplasare: mersul pe jos sau autobuzul. 

„Dat fiind interesul mare al publicului pentru a participa la meciul inaugural de pe Stadionul Municipal Sibiu de sâmbătă, 10 decembrie și numărul mare de bilete vândute, Primăria Sibiu transmite publicului câteva recomandări pentru ca accesul spre Stadion să se facă în bune condiții, fără evenimente care să umbrească bucuria acestui moment”, transmit autoritățile locale.

Sibienii sunt rugați să ajungă din timp la Stadion, evitând astfel aglomerația de la intrare. Accesul pe Stadion se poate face de la ora 17.00. Cel târziu, locuitorii orașului sunt rugați să ajungă cel târziu la ora 18:30, pentru a putea participa și la spectacolul de lasere dinaintea meciului.

„Recomandăm deplasarea pe jos sau cu transportul public spre Stadion, pentru a evita supraaglomerarea în trafic și eventuale blocaje. Locația Stadionului permite atât deplasarea pietonală, cât și cea cu autobuzul, zona fiind deservită de mai multe trasee de transport public”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Cu această ocazie a fost anunțat faptul că pe lângă autobuzele care circulă în programul obișnuit pentru o zi de sâmbătă, Tursib introduce autobuze suplimentare, în jurul orelor de începere și încheiere a acestuia, după cum urmează: 

Pe traseul 1:

Din stația Hornbach - la orele 16:18, 17:47, 19:08 și 20:49

Din stația Calea Dumbrăvii - la orele 16:54, 18:19, 19:54 și 20.54

Pe traseul 5:

Din stația V. Aurie - la orele 16:31, 17:59 și 20:52

Din stația Gară - la orele 16:51, 17:11, 18:01 și 21:02

Pe traseul 13:

Din stația Gară - la orele 16:47, 17:17, 18:17 și 20:57

 Din stația Dumbrava - la orele 16:18, 16:50, 18:28 și 20: 52

Pe traseul 15:

din stația Gară - la orele 16:33, 17:15, 18:40 și 20:57

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

7 comentarii

Troll E. Buzu

Acum 1 an

Sfidator ca de obicei... Ei au comis-o rau de tot cu decizia de a pastra stadionul in amplasamentul existent fara insa a gandi cel putin parcari subterane in zona si acum cu obraz gros vin sa ne "educe" chipurile.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Va fi un haos cu parcarea pentru că sigur toată lumea va venii cu mașina în speranța că va găsi un loc de parcare in zonă.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sss

Acum 1 an

cu masina
Raspunde

Claudiu

Acum 1 an

Exact, pe jos sau cu autobuzul... mda... sibienii nu prea stiu aceste moduri de deplasare! Dar nu sunt doar ei de vina... Nu era mai bine ca un stadion nou sa fie construit undeva la marginea orasului? Langa o iesire de pe autostrada? Categoric ca si acolo ar fi fost nebunie cu o jumate de ora inainte de meci dar macar acolo poti sa faci parcari, de toate felurile, vin suporterii din diferite zone pe autostrada... Abia astept sa vad haosul de sambata... dar pe turnulsfatului.ro, fizic voi sta departe de orice deplasare in zona... Multa rabdare celor ce nu au de ales... Celor din salvare, multa bafta!
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Pfai ce bine ca ne face primaria recomandari si sfaturi si ne spune cum sa circulam prin oras. Deci in principiu sa nu venim cu masinile ca nu avem unde parca si blocam jumate de oras, cam asta e mesajul?
Raspunde

A

Acum 1 an

Orice cunoscător de fotbal nu o sa își piardă vremea sâmbătă să meargă la acea mascaradă când la tv sunt doua sferturi de campionat mondial
Raspunde

Adrian

Acum 1 an

Recomandarea asta sa o faca oltenilor din valcea pentru ca au sufocat orasu asta cu masinile si ne-am saturat de ei....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus