Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cod galben de ninsoare și viscol în jumătatea de sud a județului Sibiu

Cod galben de ninsoare și viscol în jumătatea de sud a județului Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a transmis miercuri o atenționare de tip cod galben de ninsori viscolite, valabilă în zona de sud a județului Sibiu.

Atenționarea intră în vigoare astăzi, de la ora 18:00 și este valabilă până în 15 decembrie, ora 08:00, cu posibilitate de prelungire.

”Pe parcursul nopții de miercuri spre joi (14/15 decembrie), în Munții Banatului și în Carpații Meridionali va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității. Se va depune strat de zăpadă și vor fi rafale de 70...90 km/h”, au precizat meteorologii.

Situația nu diferă cu mult nici în alte părți din țară.

”Îndeosebi în prima parte a nopții va ninge moderat cantitativ și local se va depune strat de zăpadă în vestul și nord-vestul Oltenei, precum și în sudul Banatului, unde vântul va sufla cu peste 55...60 km/h”, mai spun meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus