Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Grindeanu: astăzi deschidem circulaţia pe tronsonul de autostradă Sibiu - Boiţa. „Este un lucru bun, se intră pe făgaşul normal”

Grindeanu: astăzi deschidem circulaţia pe tronsonul de autostradă Sibiu - Boiţa. „Este un lucru bun, se intră pe făgaşul normal”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, la Bacău, că astăzi va fi deschisă circulaţia pe sectorul de autostradă între Sibiu şi Boiţa, parte din autostrada Sibiu - Piteşti.

"Astăzi, în jurul orei 15.00, se va deschide circulaţia pe primul lot de la Sibiu la Piteşti. Este un lucru bun, se intră pe făgaşul normal. (...) Aş accentua ce se întâmplă astăzi, pentru că e important acest tronson de la Sibiu la Boiţa. Este primul care începe să meargă spre traversarea munţilor. Se înaintează foarte bine şi pe celălalt capăt, de la Sibiu la Curtea de Argeş, este un progres undeva de 25% iar pe cele dificile, tronsoanele 2, 3 şi 4, s-au semnat contractele şi s-a intrat în fazele de proiectare", a declarat Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

Citește și Imaginile care arată cum s-a construit Viaductul Tălmăcel. Astăzi se deschide Sibiu – Boița

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a precizat că pe tronsonul 4 al autostrăzii Sibiu - Piteşti se va intra în faza de execuţie în primăvara anului 2023.

Sorin Grideanu a fost prezent, joi, la Bacău, unde au fost semnate contractele pentru construcţia celor 3 loturi ale autostrăzii Focşani - Bacău, parte din viitoarea A7 "Autostrada Moldovei". 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Gigi

Acum 1 an

Grindene, chiar speram sa nu se intre pe fagasul vostru normal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus