Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Concert Cargo, Marea Moșmondeală, petreceri și plimbări cu mocănița

Ce facem în weekend? Concert Cargo, Marea Moșmondeală, petreceri și plimbări cu mocănița

Al treilea weekend din ultima lună din an aduce la Sibiu mai multe evenimente le care suntem invitați să luăm parte. Cargo concertează la Oldies Pub, centrul sibiului se umple de moși, iar petrecerile sunt și ele nelipsite.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Romina, VTM”, „Avatar - Calea Apei”, sau „Fabelmans: Povestea unei Vieti Aparte” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Marea Moșmondeală

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu 2022, invită pe toți cei care iubesc alergarea și care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători să participe la Marea Moșmondeală, eveniment care își propune să umple Sibiul de moși. Marea Moșmondeală are loc vineri, 16 decembrie, de la ora 19.

Scopul cursei, la fel ca și anii trecuți, este acela de a sprijini echipa de baschet în scaun rulant Zburătorii. „Dacă în edițiile trecute am strâns fonduri pentru scaune rulante speciale și pentru un microbuz care le-a facilitat deplasările, anul acesta alergăm pentru a sprijini deplasările echipei de baschet în scaun rulant #Zburătorii, la competițiile de sport din țară și din afară, desfășurate în 2023. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport”, transmit organizatorii evenimentului.

Concert Cargo la Oldies Pub

Tot vineri suntem așteptați la un eveniment cu totul special - Concertul trupei CARGO la Oldies Pub Sibiu.

Legendarii CARGO vor fi ”Aproape de voi” în "Ploaia" inevitabilă de aplauze.

„Hai și tu să cântăm împreună "Nu mai am țigări", "Spune-mi de ce", ”Ziua Vrăjitoarelor” sau ”Anarhia”. Va fi un concert de care îți vei aduce aminte mult timp, un concert special și plin de emoție”, arată organizatorii evenimentului. 

Bazar caritabil la Gușterița

Aflat la a doua ediție, bazarul își propune să încerce să să implie comunitatea să susțină o cauză socială, în acest an fiind vorba de continuarea proiectului ”Șura dă Aripi”, un afterschool în care 15 copii din cartierul Gușterița primesc o masă caldă, ajutor la teme și multe activități educative, creative, sportiv.

Făbricuța de decorațiuni este deschisă în fiecare marți, de la la ora 18:00, începând de marți, 8 noiembrie. „Confecționăm decorațini din pâslă, pictăm ornamente din placaj sau felii de lemn, un atelier va fi destinat modelajului iar un altul se va dedica exclusiv decorațiunilor din materiale naturale, brăduți din crengi, coronițe, etc”

Obiectele create astfel vor fi expuse la Șura Culturală Gușterița, pe data de 17 și 18 decembrie, începând cu ora 15.

„Urmăriți postările din eveniment pentru a face cunoștință cu beneficiarii și cu voluntarii din echipa ”Dar din Dar”. Vă așteptăm cu drag! Pentru voluntariat, asociații, artiști sau artizani care vor să ni se alăture, sunați la 0746736606”, transmit organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

Târg de Crăciun la Hosman

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 15, sunteți așteptați la cea de-a patra ediție a Târgului de Crăciun din Hosman pentru a petrece o după-amiază de poveste, în jurul bisericii fortificate din sat.

„Pregătim un program frumos și variat dedicat atât copiilor cât și adulților, cu produse deosebite din Valea Hârtibaciului și cu atmosferă de Crăciun!”, arată organizatorii evenimentului.

Petreceri la Liquid

Liquid The Club vă invită la două petreceri care vor avea loc vineri și sâmbătă. Prima dintre ele se numește Naughty or Hot, iar cea de-a doua Maneliada. Detalii puteți afla aici

Christmas Vinyl Weekend

Târgul Vinilarium revine la Sibiu, în același refugiu urban numit Flow, cu o ediție specială, dedicată sărbătorilor de iarnă.

„Fie că vreți să faceți cadouri aparte celor dragi sau să vă completați colecția personală, aveți de unde alege dintre cele peste 1000 de titluri ce vor fi expuse. Vom avea, firește, și o excelentă selecție de muzică de Crăciun. Vă așteptăm pe 17 și 18 decembrie, între orele 12.00 și 20.00. Intrarea este cât se poate de liberă”, arată organizatorii evenimentului.

Mocănița reia cursele weekend-ul acesta

Sibienii care vor să facă o plimbare cu mocănița se vor putea bucura de ea sâmbătă, 17 decembrie. Cu ocazia Târgului de Crăciun de la Hosman, Asociația Prietenii Mocăniței anunță că mocănița reia cursele de la ora 14 și de la ora 16.

Biletul este de 30 de lei pentru adulți și de 20 de lei pentru copii. Plecarea se va face din gara de la Hosman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus