Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Crăciun cu vreme de primăvară și 10 grade în termometre la Sibiu

Crăciun cu vreme de primăvară și 10 grade în termometre la Sibiu

Deși săptămâna aceasta a început cu temperaturi scăzute, meteorologii sibieni anunță că vremea se va încălzi treptat, iar weekend-ul de Crăciun va aduce temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului.

„În dimineața aceasta au fost -9 grade. Temperaturile diurne sunt în creștere, la noapte și mâine vor mai fi temperaturi scăzute, iar apoi cresc și minimele. La noapte vor fi până în -8 grade, iar mâine pe zi se vor înregistra 5 grade”, transmit meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu.

Încălzirea se va face treptat, iar sibienii vor avea parte de un Crăciun călduros, cu temperaturi ridicate pentru acest final de an.

„În weekend-ul de Crăciun așteptăm o vreme caldă pentru perioada aceasta, maxime pe la 10 grade, poate chiar 12 grade. Nopțile se vor încălzi, există și șanse de ploi slabe, dar doar pentru ziua de sâmbătă, 24 decembrie.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus