Sâmbătă,
11.05.2024
Parțial Noros
Acum
18°C

Zeci de oameni, în frig, la coadă la Electrica. Durează și două ore

Zeci de oameni, în frig, la coadă la Electrica. Durează și două ore

Zeci de oameni așteaptă de ore în șir, în frig, încolonați în coadă în fața sediului Electrica de pe strada Uzinei. Pentru a beneficia de plafonarea prețului prevăzută de lege, consumatorii trebuie să depună o serie de documente. Care, evident, nu se găsesc în sediul Electrica.

Sibienii strânși în fața sediului Electrica în această dimineață au dârdâit de frig ore în șir la coadă, lipsiți de orice fel de informații din partea companiei sau de vreun orizont de timp în așteptare. Toți sunt la mila portarului care face accesul în interiorul clădirii. 

Informații, au și n-au. Până și cei care s-au interesat înainte de procedurile care trebuie urmate pentru a depune documentele pentru a beneficia de plafonare s-au trezit că în sediul Electrica nu există tipizatele necesare. Prin urmare, xerox-ul din apropiere a făcut astăzi o mică avere. Oamenii și-au ținut loc între ei la coadă și au dat o fugă, rând pe rând, ca să își multiplice cererile tip ce trebuie depuse, la tutungeria de pe stradă.

„Când am venit eram în același loc în care sunt și acum, se intră foarte greu. Eu vreau doar să schimb titularul contractului, restul stau pentru cererile de plafonare. Ar trebui să afișeze măcar pe geam ce acte ne trebuie, ca să nu umblăm și să auzim de la unul de la altul că ne trebuie asta și asta și să fugim la xeroxul de la colț ca să ne procurăm actele”, spune o sibiancă ce așteaptă deja de mai bine de o oră la coadă. 

cozi electrica cereri plafonare

„De două ore stăm și uitați numai unde suntem. Intră doar unul câte unul, nu ne dau nici cereri, trebuie să îți faci xerox la tutungerie. Praf ne-au făcut în perioada Sărbătorilor”, spune alt sibian revoltat de situația creată.

Deși compania a anunțat că cererile se pot depune și online, din ce spun oamenii aflați la coadă sistemul se pare că nu funcționează iar singura soluție a rămas încolonarea în coadă.

Citește și: Analiză - Clienții de energie electrică trebuie să depună declarații, chiar dacă au un singur loc de consum

cozi electrica cereri plafonare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

10 comentarii

Asta e GuWERnul LUI - al presedintelui esuat

Acum 1 an

care umileste cetateanul cat de mult se poate. Aproape fiecare cetatean este transformat in asistat social si e nevoit sa se ploconeasca pentru niste maruntis
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Coada mai mare decat la sfintele moaste.
Raspunde

Alina

Acum 1 an

bataie de joc pentru oameni, pentru niste decizii de a mai lua cu japca bani de la saraci cand ei fura pe rupte
Raspunde

Dan

Acum 1 an

Buna ziua.Parca este in vigoare o lege prin care s-a desfintat DOSARUL CU SINA si copiile aferente.La ELECTRICA nu sunt valabile prevederile respective ?Programarile on-line mai sunt respectate sau e legea junglei la putere,intra cine poate .
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Aia e pt bugetari, Electrica e o companie la care statul nici macar nu e majoritar (chiar daca era, nu se aplica pt firmele de stat, doar pt institutii, adica pt bugetari).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 1 an

Te poti programa online: https://www.electricafurnizare.ro/e-programare/
Raspunde

Marius

Acum 1 an

Cred ca glumiti...primul slot liber este prin 12 ianuarie. Adica peste vreo 3 saptamani.

Raspunde

Claus

Acum 1 an

Karma...ati votat FSN cu ambele maini,acum aveti ce meritati,v ati vandut pe un mic si doua palale la pensie,pe care ii platiti acum cu varf si indesat. Doar intr un an au nenorocit tara...si pariu ca mai voteaza odata fsn ul...comunismul de era noua. Plafonare sa para ca le pasă,pe cand te jecmanesc mai rau,nu se putea oare sa se puna un prag cu un pret apoi ce este peste,pret marit?Doar Ciucanezul si Miorlacu puteau gandi asa tâmpenie.
Raspunde

Gica Contra

Acum 1 an

La anu votez cu Pootin...ala da gaze si ne curentează GRATIS
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Sigur se poate pe mail si sigur majoritatea nici nu se incadreaza la chestia aia (plafonare la 0,68 bani in anumite conditii)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus