Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

CFR Cluj – Hermannstadt 0-1. Au bătut primele două locuri. ”Suntem puțini, dar ambițioși”

CFR Cluj – Hermannstadt 0-1. Au bătut primele două locuri. ”Suntem puțini, dar ambițioși”

Sibienii s-au întors cu trei puncte de la Cluj, în ultimul meci din Liga 1, din acest an. A fost 0-1, cu un gol înscris în minutul 4 de prelungiri. A marcat Bejan, în urma unui corner, dintr-o centrare a căpitanului Petrișor Petrescu.

Fără a avea trac în fața celor mai bune echipe din campionat, sibienii au reușit să bată Farul Constanța și CFR Cluj în ultimele două partide. După un 4-0, acasă, cu jucătorii lui Hagi, sibienii au înfrânt și campioana CFR Cluj, în deplasare.

Meciul a fost ușor dominat de clujeni, însă nu au existat decât puține faze clare de gol. Sibienii, în schimb, au jucat fără trac la Cluj și chiar dacă nu au avut niciun șut pe poartă până la golul marcat de Bejan și arătau că merită pe deplin un rezultat de egalitate.

”Este un rezultat neașteptat, dar noi am crezut în victorie de la început până la sfârșit, cred că s-a văzut în teren noi nu am tras de timp. Suntem puțini, dar ambițioși, băieții reacționează foarte bine la indicațiile primite. Au calitate, sunt inteligenți, ne bucurăm că nu am luat gol pe terenul campioanei și că am și plecat cu cele trei puncte”, a declarat Paraschiv la finalul meciului.

În urma acestei victorii, sibienii urcă pe locul 6 în clasament, ultimul loc de play-off. Hermannstadt are după 21 de jocuri jucate 33 de puncte, fiind la 12 puncte de primul loc, ocupat de Farul Constanța.

În prima etapă din 2023, sibienii vor avea parte de un nou joc important: vine pe noua arenă vicecampioana FCSB.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Herr

Acum 1 an

Mulțumim tuturor!A fost o victorie memorabila după ce am pierdut de Sf Andrei nemeritat la Mediaș! Sărbători fericite tuturor sibienilor!Forza Hermansdat!!!!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 1 an

Am inceput sa nu prea mai merg pe stadion, dar... Cand o sa plece baiatul asta (adica Paraschiv), NU AM SA MAI CALC PE STADION! Prea mult "hertz" am lasat acolo...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus