Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Alertă alimentară pentru grapefruit roșu, din Turcia, vândut de Metro și Carrefour

Alertă alimentară pentru grapefruit roșu, din Turcia, vândut de Metro și Carrefour

 A.N.S.V.S.A. anunță retragerea din magazinele Metro și Carrefour a unor loturi de grapefruit roșu din Turcia, pentru depășirea valorilor admise pentru reziduuri de pesticide

„Vă informăm că am fost notificați de catre furnizorul MICROFRUITS SRL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise pentru reziduuri de pesticide (Chlorpyrifos-methyl),” se arată în mesajul postat de A.N.S.V.S.A.

Fructele au fost vândute și de magazinul din Sibiu.

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, în perioada 24.11-09.12.2022, vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 10.01.2023, urmând să primiți contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe cauzate de acest incident.

Un mesaj asemănător este postat și pentru fructele vândute și în magazinele Carrefour din Sibiu.  Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos Metil). SC MICROFRUITS S.A. a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la client a articolului mentionat mai jos.
Motivul rechemarii: depasire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos Metil). 

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 16.11.2022-09.12.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să-l returneze la serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia în baza bonului fiscal.

Fructele au fost vândute și în magazinele din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Porfir Radauteanu

Acum 11 luni

RIDICOL! cum adica doar restituire de contravaloare??? si imbalsamatii aia care au mancat si sunt, probabil, pe tratament acuma? pe cine dau in judecata? pana si la wizz air daca iti intarzie aia bagajul primesti ceva compensatie. dar, na, cum sa va cereti drepturile, saracilor?

Raspunde

John Doe

Acum 11 luni

Stropesc turcii fructele și legumele cu tot ce pot! Verificați etichetele și nu mai cumpărați fructe sau legume din Turcia!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus