Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cisnădie

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cisnădie

Anul 2022 a însemnat încheierea pandemiei care ne-a schimbat tuturor viața în mod radical, iar pentru Cisnădie aș putea spune că a fost un succes dublu, căci pe lângă încheierea crizei sanitare am reușit să demarăm o serie de investiții importante pentru comunitate. Am depus mai multe proiecte pentru a obține finanțare prin diverse programe naționale, am finalizat unele lucrări, am început altele, continuând astfel modernizarea orașului.

Trăgând linie, avem destule motive pentru a spune că încheiem peste câteva zile un an foarte bun pentru Cisnădie din punctul de vedere al îmbunătățirii calității vieții. Desigur, toate aceste reușite, sunt un success comun, al administrației publice locale și al cisnădienilor care au știut să fie alături de noi, să se comporte responsabil.

Acum, la ceas de bilanț, când ne pregătim pentru Sfintele Sărbători de Crăciun și pentru trecerea în Noul An, doresc să vă transmit multă sănătate, putere de muncă, bucurii și împliniri zilnice. Fie ca speranța insuflată de esența Crăciunului să fie semănată în sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră și să încolțească pentru a vă ajuta să treceți mai ușor peste inevitabilele dificultăți pe care viața ni le scoate în cale uneori.

Vă doresc tuturor Sărbători cu liniște și căldură, alături de cei dragi, iar Noul An să vă aducă numai zile fericite!

Primarul orașului Cisnădie,

Gheorghe Huja

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Gigi

Acum 1 an

multumim conducerii ca in acest an luminat ne-a scos din namol pe strazile PRIMARIEI! asa sa va ajute ....

Raspunde

Heltau2.0

Acum 1 an

Cu ce a fost asa formidabil anul asta dpdv al administratiei publice? Drumurile sunt praf ca si cum ai inota cu masina. Parcurile sunt vai mama lor, ba chiar unul se va inchide ca l-ati construit sub liniile de inalta tensiune. Scoala in Cisnadie? Poate N.Porumbescu asfaltata dupa 6 ani de promisiuni?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus