Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Moș Crăciun de la Crucea Roșie Sibiu a ajuns la 33 de copilași mai puțin norocoși

Moș Crăciun de la Crucea Roșie Sibiu a ajuns la 33 de copilași mai puțin norocoși

Peste 30 de copii din familii nevoiașe au fost întâmpinați de Moș Crăciun la sediul Crucii Roșii din Piața Habermann. Au fost spiridușii și voluntarii care au ajutat la distribuirea cadourilor. Printre spiriduși s-au numărat și copiii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 22 din Sibiu, coordonați de educatoarea Lăcrămioara Teodorescu, alături de colegele ei și directoarea prof. Bianca Baciu.

Lăcrămioara este o voluntară cu vechime a Crucii Roșii Sibiu și câștigătoare a Maratonului Internațional Sibiu ediția 2022 iar pe lângă performanțele sportive, sufletul ei mare a făcut posibilă realizare acestei acțiuni pentru 10 copii nevoiași din Sibiu. Cei mici au pregătit sub îndrumarea educatoarelor și cu sprijinul financiar al părinților pachete foarte consistente care conțineau pe lângă dulciuri și jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte noi.

Si copii clasei a V-a B de la Școala nr 4 din Sibiu, coordonați de Manuela Vrancea și copiii Grădiniței nr. 7 din Cisnădie coordonați de Laura Mehard au fost ajutoarele Moșului și au împărțit bucurii celor mai nevoiași.

Acestei inițiative s-au alăturat și studenții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu care au pregătit și ei pachete personalizate pentru 23  copilași din Târnava, Turnu Roșu, Mediaș și Sebeș.

„Ieri a fost o seară magică la căsuța noastră de la Habermann Markt care a devenit neîncăpătoare. Cei mici au fost Spiridușii Moșului și l-au ajutat să împartă daruri copiilor vulnerabili prezenți. Ne-au colindat doamnele de la Clubul de Aur și reprezentanții Clubului Sportiv Comunitar Sibiu care ne-au emoționat până la lacrimi cu un colind despre cei care au plecat de lângă noi pe data de 22 decembrie, în urmă cu 33 de ani”, a spus Raluca Morar, președintele Crucii Roșii Sibiu.

Moș Crăciun de la Crucea Roșie Sibiu alături de Crăciunița lui au împărțit bucurii și la Serbarea Copiilor Centrului de Educație Incluzivă Turnu Roșu și la serbarea organizată pentru pacienții Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

„Cu această ocazie, dorim tuturor Crăciun cu bucurie și Nașterea Pruncului Isus să ne facă mai buni și mai generoși în anul care vine”, a mai spus Raluca Morar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus