Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Moș Crăciun și polițiștii sibieni au făcut legea în trafic. Unul a dat cadouri, ceilalți amenzi și au reținut permise

Moș Crăciun și polițiștii sibieni au făcut legea în trafic. Unul a dat cadouri, ceilalți amenzi și au reținut permise
Moș Crăciun i-a însoțit zilele acestea pe polițiștii sibieni în misiunile lor în trafic. Dacă bătrânul darnic a împărțit șoferilor cadouri, polițiștii și-au făcut datoria de a-i sancționa pe cei care au încălcat legea. Astfel au fost date 154 de amenzi, au fost reținute 17 permise de conducere și au fost oferite peste 400 de pliante informative.
De asemenea, polițiștii au un mesaj pe care îl puteți citi mai jos:
 
Dragi copii și adulți,
 
Moșul e pregătit de drum și noi gata să intervenim acolo unde deplasarea lui e în pericol!
În ultimele zile am făcut echipă cu acesta și el a oferit șoferilor disciplinați 100 de căști handsfree și 20 de invitații la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu
 
Noi, pentru că nu suntem Moș Crăciun și pentru că suntem responsabili de siguranța traficului rutier, am aplicat 154 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, am reținut 17 permise de conducere și am oferite peste 400 de pliante informative șoferilor opriți în trafic.
 
Scopul acțiunilor noastre nu este acela de a da amenzi, ci de a veghea la respectarea legii, la siguranța în trafic.
Acțiunile în trafic continuă, dar și testarea cunoștințelor de legislație rutieră (e loc de mai bine); un procent de 65% dintre persoanele care au acceptat provocarea noastră au promovat testul susținut.
 
Sărbători fericite fără evenimente rutiere!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Au devenit experti in hotii si diversiuni. Nici dracul nu-i intrece.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus