Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
18°C

Ministerul Sănătății a publicat lista medicamentelor antitermice, antiinflamatoare și antivirale pentru gripă disponibile în România

Ministerul Sănătății a publicat lista medicamentelor antitermice, antiinflamatoare și antivirale pentru gripă disponibile în România

Ministerul Sănătății a transmis, marți, 3 ianuarie, lista preparatelor comerciale pentru adulți și copii – antitermice, antiinflamatoare, antivirale pentru gripă – disponibile în România, arată G4 Media.

Ministerul publică toate denumirile sub care sunt comercializate ibuprofenul, paracetamolul și oseltamivirum (medicamentul pentru gripă). Dintre toate medicamentele cuprinse în listă, ministerul menționează „discontinuitate temporară din motive de fabricație” doar pentru Panadol baby suspensie orală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus