Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Trafic de droguri în județul Sibiu. Percheziții la persoane bănuite că au vândut droguri și noi substanțe psihoactive

Trafic de droguri în județul Sibiu. Percheziții la persoane bănuite că au vândut droguri și noi substanțe psihoactive

Polițiștii sibieni au efectuat joi opt percheziții în județele Sibiu și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, anunță IPJ Sibiu. 

„La data de 5 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județele Sibiu și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii,” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
 
Din cercetări a reieșit că, din anul  2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate.  

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, un grinder și un cântar electric. 

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu și Alba. 

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus