Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Medicul Bogdan Csillag este noul șef al UPU Sibiu. Chelcea: „Îi urez succes în această misiune care nu va fi deloc una ușoară”

Medicul Bogdan Csillag este noul șef al UPU Sibiu. Chelcea: „Îi urez succes în această misiune care nu va fi deloc una ușoară”

Medicul Bogdan Paul Csillag va fi noul medic șef al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, anunță reprezentanții unității spitalicești. Acesta a obținut un punctaj de 332 de puncte, în condițiile în care minimul pentru promovare era de 200 de puncte. De asemenea, medicul a fost singurul candidat care și-a depus dosarul pentru această funcție. Este medic primar ATI - UPU - SMURD Sibiu.

Dr. Bogdan Csillag a promovat concursul privind ocuparea funcției de medic șef UPU, care a avut loc în data de 12 ianuarie anul curent. Contractul, pe o perioadă de patru ani, va fi încheiat în termen de maxim 15 zile de la data afișării rezultatului. Rezultatul concursului este disponibil pe pagina web a SCJU Sibiu.

Dr. Bogdan Csillag, în vârstă de 47 ani, este absolvent al Facultății de Medicină din Sibiu iar specializarea a obținut-o la Târgu-Mureș și Bruxelles. Și-a început cariera ca voluntar SMURD și are o experiență de peste 20 ani ca medic atât în pre-spital, pe ambulanțele și elicopterele SMURD cât și în spital, în cadrul UPU SMURD Târgu Mureș și UPU-SMURD SIBIU. De asemena, Dr. Csillag a lucrat timp de doi ani la Paris, în serviciul de urgență medicală al Brigăzii de Pompieri, unde a obținut diploma de medicină de catastrofă. Este totodată medic voluntar Salvamont Sibiu și formator în domeniul intervenției la evenimente cu multiple victime.

Dr. Bogdan Csillag lucrează în cadrul SCJU Sibiu din anul 2016 și a mai ocupat funcția de medic șef al UPU Sibiu în perioada aprilie  - noiembrie 2020.

„Preiau conducerea UPU - SMURD Sibiu având convingerea că, împreună cu personalul acestui serviciu, vom face în continuare totul pentru a asigura pacienților noștri un act medical de calitate. Le mulțumesc colegilor pentru activitatea zilnică din acest domeniu  dificil, și de asemenea domnului dr. Roșca pentru eforturile făcute de-a lungul anilor pentru funcționarea și îmbunătățirea Unității de Primire Urgențe Sibiu”, a declarat noul șef UPU Sibiu.

„Îl felicit și îi urez succes d-lui Dr. Bogdan Csillag în această misiune care nu va fi deloc una ușoară, urgența fiind cel mai fierbinte punct din cadrul unui spital, un serviciu care trebuie să gestioneze o adresabilitate foarte ridicată. Dr. Bogdan Csillag are de partea sa atât experiența cât și pregătirea și sunt convins că va reuși în tot ceea ce își propune. Noi, la nivel de management, ne vom ocupa de gestionarea eficientă a resurselor umane și vom implementa, împreună cu noul medic șef al UPU, toate măsurile necesare pentru derularea optimă a activității din cadrul acestui serviciu”, a declarat Dr. Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

Date suplimentare 

Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu este unul dintre cele mai solicitate servicii, deservind un număr foarte ridicat de pacienți.  În 2022, la UPU Sibiu s-au înregistrat 66.819 de pacienți, în creștere cu 13% față de anul anterior. Dintre aceștia, 15.374 au fost internați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Sib

Acum 1 an

Felicitari, domnule doctor! Succes si sper sa rezolvati problemele, deloc putine, cu care se confrunta UPU, in special cele cauzate de personal: comunicare extrem de defectuoasa, grad general scazut de empatie, atitudine autosuficienta si, in unele cazuri, competenta discutabila.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus