Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șofer de microbuz transport persoane, prins băut la volan pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu

Șofer de microbuz transport persoane, prins băut la volan pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu

Un șofer de microbuz transport persoane, în vârstă de 35 de ani, a fost prins în această dimineață de Poliție conducând băut în Sibiu.

În dimineața zilei de vineri, 13 ianuarie, polițiștii rutieri sibieni au desfășurat mai multe acțiuni având drept scop principal creșterea gradului de siguranță pe linia transportului public de persoane și nu numai.

Așa a fost prins în trafic șoferul microbuzului menționat mai sus, în jurul orei 08:20.

”În municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un microbuz transport persoane, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Alțâna. În microbuz se afla un pasager. Testarea șoferului cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis polițiștii.

Cazul nu este unic. Un alt șofer, în vârstă de 42 de ani, din Arpașu de Jos, în jurul orei 07:35, a fost depistat conducând un microbuz transport marfă pe DJ 105J și având o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii au fost sancționați cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Iar lista nu se oprește aici.

”În jurul orei 08:05, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un alt microbuz, destinat transportului de marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Cașolț. Testarea bărbatului cu aparatul etilometru a indicat un rezultat de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au mai transmis polițiștii.

În total, doar în această dimineață polițiștii rutieri sibieni au verificat 220 de autovehicule, au constatat o infracțiune la regimul rutier, au reținut două permise de conducere, au retras două certificate de înmatriculare și au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.500 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus