Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Dani Coman s-ar putea întoarce la Hermannstadt: ”E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z”

Dani Coman s-ar putea întoarce la Hermannstadt: ”E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z”

Fostul președinte al AFC Hermannstadt, Dani Coman, anunță că va da un răspuns în această săptămână cu privire la o posibilă întoarcere la clubul sibian.

”Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Și, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcție o să merg. E adevărat că am avut discuții cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat și un comunicat, pentru că ei își doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărășanu) și al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranță mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc”, a declarat Dani Coman, pentru Antena Sport.

El spune că a avut și multe oferte și de la alte echipe din prima ligă de fotbal.

„Nu știu să vă spun (n.r. către care echipă ar înclina), pentru că în perioada aceasta n-am putut vorbi cu nimeni și nici n-am inițiat vreo discuție. Dar, de mâine, o să discut cu toți care mă caută. Sunt echipe care m-au mai sunat, și din București, și de pe lângă București”, a mai spus Dani Coman.

A plecat din cauza banilor: ”Dani Coman și-a îndeplinit obiectivul la Sibiu, dar este echipa sibienilor, nu a mea

Coman și-a dat demisia de la AFC Hermannstadt în 11 august 2022, la câteva zile după ce a lansat un apel către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa.

”Am crezut că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleași probleme. Mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptând-o pe doamna Daniel Câmpean (n.r. - președinta Consiliului Județean Sibiu), care ne-a ajutat atât cât a putut.

De ce la alte echipe, în alte județe, Buzău, Pitești, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către Primărie, iar la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună, să ne luăm bagajele și să plecăm! Am ajuns în situația în care îmi e rușine să intru în vestiar. Nu e normal, am venit aici să mă ocup de fotbal. (...) Dacă nu vrem să supărăm oamenii, eu vreau să-i supăr pe toți. Toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile locale. Să se supere pe mine, dar să ajute echipa. Dani Coman și-a îndeplinit obiectivul la Sibiu, dar este echipa sibienilor, nu a mea. Da, ia în calcul serios să plec, pentru că îmi doresc să fac performanță”, a spus atunci Coman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Zzz

Acum 1 an

baniicoman se intoarce...
Raspunde

Bani Coman

Acum 1 an

S-a cărat spunând că pleacă de la Sibiu fiindcă el vrea să facă performanță. Acum, când se gândește să revină, nu mai vrea performanță? Ce texte au ăștia care vor banii altora ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus