Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

S-a surpat o porțiune din DN7, între Boița și Lazaret, în apropiere de lucrările de consolidare. Circulația rutieră, dirijată de un semafor

S-a surpat o porțiune din DN7, între Boița și Lazaret, în apropiere de lucrările de consolidare. Circulația rutieră, dirijată de un semafor

Pe DN7, între localitățile Boița și Lazaret, traficul rutier a fost restricționat duminica dimineața, din cauza surpării unei porțiuni din drum, apărute într-o zonă cu teren în pantă. Circulația rutieră va fi dirijată de un semafor, anunță DRDP Brașov.

ACTUALIZARE: La scurt timp de la anunțul DRDP Brașov, a fost instalat semaforul în zona surpării. „Menționăm că și pe acest sector urmează să se realizeze lucrări de consolidare, tonsonul fiind predat de anul trecut către firma care realizează lucrările. Tot compania care se ocupă de lucrările de ramforsare va pune în siguranță această zonă în câteva zile pentru a putea fi eliminat semaforul”.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

„Pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un  semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă!”, transmit drumarii.

Potrivit DRDP Brașov, surparea a avut loc în apropiere de zona în care în prezent se execută lucrări de consolidare a drumului.

Precizăm că firma Strabag a fost contractată pentru lucrările de consolidare a DN7 și tot aceasta va interveni pentru consolidarea provizorie. „Restericția va fi ridicată în câteva zile. Sectorul e predat către constructor. În primăvară, la reluarea lucrărilor și aici sunt prevăzute lucrări pentru construcția unor ziduri de sprijin, gabioane etc.”, precizează reprezentanții DRDP Brașov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2318

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Forest Gump

Acum 1 an

Vedeti daca nu cumva surparea a avut loc din cauza exploatarii albiei raului Olt, de catre Malidcom. S-au scos sute de mii de mc de balastru acolo, zona protejata de altfel…
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Excelent, deci inca un an de trafic infernal pe Valea Oltului :) doar nu credeti ca autoritatile vor rezolva problema mai repede? Asa am impresia ca pur si simplu suntem norocosi ca drumul de pe Valea Oltului inca mai sta "in picioare" pe anumite portiuni, probabil ar avea nevoie de mentenanta mult mai multi km decat ne imaginam :)
Raspunde

Un adrian

Acum 1 an

Consolidarea se face pe centimetri .Anul asta 1 milion de cm ,la anul încă un milion.Drumul trebuie întreținut.E ca la EtnoTV , cu dedicație!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus