Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Alexandru Răuță pleacă de la FC Hermannstadt, la o echipă din liga a doua din Arabia Saudită

Alexandru Răuță pleacă de la FC Hermannstadt,  la o echipă din liga a doua din Arabia Saudită

După Hermannstadt - FCSB 0-1, Marius Măldărășanu, antrenorul gazdelor, a anunțat că mijlocașul Alexandru Răuță (30 de ani) va pleca în liga a doua din Arabia Saudită, scrie gsp.ro

Este vorba despre mijlocașul defensiv Alexandru Răuță, care a jucat aproximativ 20 de minute în meciul cu FCSB, fiind introdus pe teren în minutul 76. Răuță va merge în liga a doua din Arabia Saudită. Va fi prima experiență în afara României pentru Răuță, care și-a început cariera la FC Argeș și a continuat la CS Mioveni, Pandurii, Poli Iași, FC Voluntari și Dinamo. Răuță a jucat la Hermannstadt aproape 7 luni, din iulie 2022.

A îmbrăcat tricoul sibienilor în 19 partide. Tot la conferință, Marius Măldărășanu a dezvăluit că mijlocașul Baba Alhassan s-a prezentat în cantonamentul de iarnă cu o fractură care-l va ține departe de teren timp de o lună și jumătate. 

Citește și FC Hermannstadt - FCSB: 0:1 Primul meci după ce sibienii au fost depunctați în Liga 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus