Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

La Stadionul Municipal va funcționa un cabinet de medicină sportivă. Spațiul va fi cedat gratuit Spitalului Județean

La Stadionul Municipal va funcționa un cabinet de medicină sportivă. Spațiul va fi cedat gratuit Spitalului Județean

Spitalul Județean Sibiu revine în incinta Stadionului Municipal, prin preluarea gratuită a unor spații în care va oferi servicii de medicină sportivă. 

Primăria Sibiu propune consilierilor locali adoptarea unei hotărâri prin care să se aprobe transmiterea în administrare cu titlul gratuit Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a unor spații în suprafață totală de aproape 176 mp. Este vorba despre două cabinete medicale, o sală sterilizare, sala CFM, hol de acces, coridor, patru grupuri sanitare, un birou și un oficiu. Instituția care administrează Stadionul Municipal Sibiu – Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu – va semna un contract cu spitalul care prevede organizarea și funcționarea unui cabinet de medicină sportivă. Anterior lucrărilor de modernizare a arenei municipale, Spitalul județean a mai activat aici.

„Din anul 2014 Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu i s-au transmis în administrare cu titlul gratuit spații aflate în incinta Stadionului Municipal Sibiu, iar în perioada lucrărilor de modernizare a Stadionului contractul a încetat. Lucrările de modernizare au fost finalizate și cabinetele medicale au fost modernizate și pot fi utilizate în condiții optime”, se arată în raportul de specialitate, atașat proiectului de hotărâre.

Contractul dintre cele două entități se propune a fi semnat pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire. Administrația Spitalului va avea obligația să plătească doar utilitățile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

CA

Acum 1 săptămână

Super, pentru cine e rezervat noul post de medic Medicina Sportiva? :))))
Raspunde

Dr Who Han :)

Acum 1 săptămână

Exista deja de multi ani un medic foarte bun, Dr. Ilias Ovidiu.
Raspunde

Marcu

Acum 1 săptămână

Exista mai multi medici foarte buni, de mai multi ani .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus